P1040025.jpg

Joulutunnelma jatkuu, sillä eilen saimme 30 senttiä uutta, puhdasta, pehmeää lunta. Jouluvieras on viety bussille ja ajettu siinä kamalassa lumikelissä, joka yhtäkkiä yllättäen olikin kolminkertainen odotettuun. Mutta kunnialla siitä selvittiin, kun pidettiin katse tiessä, pyyhkimet päällä, auton sisälämmitys kohdistettuna tuulilasiin täysillä ja kaatamalla lasinpesunestettä tuulilasiin jokaisella mahdollisella P-paikalla 20 km:n välein sekä nopeus kelin mukaisena. Eli 30-60 km/h. Onneksi ei muutenkaan ollut kiire, sillä lähdimme ajoissa ja tuisku alkoi vasta perillä bussia odotellessa. Ikimuistoinen kolmituntinen kotimatka.

P1040009.jpg

Ostin kaksi kimppua tulppaaneita jatkamaan joulukukkakauneutta. Viimeksi ostamani sininen hyasintti on joku jättiversio. En ole ikinä nähnyt yhtä isoa ja pitkää (22 cm) kukintoa hyasintissa. Vien sen kesäksi mökille kasvamaan, joten se joko kukkii ensi syyskuussa siellä tai tuon sen kotiin ja kukitan sisällä.

Joulupukin pulkasta oli pudonnut lahjoja. Sain kimaltavia sytykeruusuja, jotka ovat päreen päällä ruusukoristeisen tulitikkulaatikon ja jonkinlaisen "heinäsilpun" kanssa sellofaanissa. Lisäksi meikkinäytteitä, itsetehty kortti ja heijastinenkeli, jonka laitan kyllä takkini vetoketjuun.

P1040015.jpg?1546634207

Kunhan saan radion jouluohjelmat kuunneltua toistamiseen Yle Areenasta loppuun, siirryn joulucd-levyjeni pariin.

Kinkusta on vielä palanen jäljellä, vaikka upotin siitä suuren osan levypizzaan. Jotenkin on täysi olo joka päivä, joten pitää kohta keventää ruokavaliota tai alkaa liikkua enemmän. Potkuri odotteleekin jo malttamattomana tikapuita vasten ylös nostettuna, että pääsisi liikkeelle. Jospa sitten, kun pyörätiet on putsattu kunnolla ja pääsee potkuttelemaan turvallisesti..... Seuraavalla kerralla haluankin pinkinvärisen menopelin - sitten kun nykyinen alkaa vedellä viimeisiään. :)

Lumenvalkoista, tähtikirkasta illanjatkoa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

95706