mukillinen%20kuumaa%20teet%C3%A4%20talve

Viimeiset joulusta muistuttavat asiat poistuvat ensi viikolla. Tänään vihdoin vaihdoin keittiön salusiinin vaaleanpunaiseen pitsiin ja otin jouluruusukuvioisen pois. Jouluisista kynttilälyhdyistä revin eilen kaikki joulukuviolliset muovit pois ja nyt ne ovat pelkkää lasia. Joulukortit lajittelen viikolla. Niitä tuli noin 30 ja niistä viisi on itsetehtyjä.

En tosin luovu Jouluradiosta. Nytkin soi taustalla Michael Bublen Ave Maria ja sitä ennen Matin ja Tepon Joulun suuri salaisuus.

Laitoin kaksi amaryllistä talviunille, mutta vielä mitä! Molemmat alkoivat lykkäämään kolmatta, vai oliko se jo neljättä, kukkavartta. Että jatkan kastelua ja pitämistä valossa.

Viime viikolla olin mm. täällä. Iltaisella kotimatkalla ihailin monen monia pihoja, joissa oli vielä upeat valaistukset. Toki meilläkin on, vaikka valoisa aika lisääntyy hurjasti ja kohta töpselit täytyy ottaa pysyvästi pois ja sammuttaa valot.

Viikolla on kulunut iso paketillinen nenäliinoja. Flunssa yrittää väkisin tulla päälle, mutta torjun sitä juomalla litroittain kuumaa hunajateetä, ottamalla Buracapsin aamuin illoin, syömällä valkosipulinvarsisilppua. On pitänyt nukkua kahdetkin päiväunet. Äsken juuri heräsin 1,5 tunnin unilta, kun päätä särki niin paljon, että oli mentävä nukkumaan. Yritän jaksaa tänään käydä edes suihkussa.... Käsiä ja selkääkin särkee.

Pitkästä aikaa on melko lauhaa, vain -10ºC. -30ºC ja enemmän on ollut melkeinpä sääntö kuin poikkeus.

Mutta nyt lähden juomaan seuraavan annoksen kuumaa teetä.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

95849