En sitten jaksanut keskittyä lumipallojen tekoon. Nyt on vuorostaan ollut -25ºC ja olin tien päälläkin. Aurinko on vähän aikaa näkyvissä ja auringonlaskut ovat tosi upeita. Joka päivä taivaan värit ovat erilaisia.

DSC00024.jpg

Marketin levyhyllyä pengoin vain ihan vähän ja ostin äidille tupla-cd:n ja itselleni instrumentaalilevyn. Koska lukutoukka on taas iskenyt minuun, haluan kuunnella musikkia, en laulujen sanoja. Lukiessa minua häiritsisi lauletut joululaulut. Nyt siis Kari Hillo orkesterineen saa soittaa taustamusiikkia.

Ostin myös kaksi hyasinttia ja ne laitoin pieniin punaisiin koreihin. Punaisen hyasintin kaveriksi laitoin itsekoristelemani pinkin hileoksan. Täytyy tehdä niitä lisääkin. Huurteisia.

DSC00006.jpg

Yhtenä päivänä kaivoin enkelikelloni esiin. Koska emme löytäneet sen kynttilöitä, laitoin tuikut siihen palamaan. Ihan hyvin se pyöri.

Tähän menessä, tänään, täällä on käynyt 44 vierailijaa. Kukaan ei ole viestiä jättänyt, että mitä täältä oikein haetaan, kun en ole sivujani päivittänyt ollenkaan aikoihin. Joulurunoja en ole lisännyt, koska tiedän, että ne kopioitaisiin heti muualle. Joskus lisään muutaman jonnekin väliin. ;) Ihan kiusallani, ja sitten googletan, kuinka pian ne kopioidaan jonnekin keskustelupalstalle omina löytöinä ilman tekijätietoja. Ei oikein innosta päivittämään niitäkään sivuja. Äskettäin mietin, että laitan ne kokonaan piiloon. Monta sivua olenkin jo laittanut. Ehkä teen sen seuraavaksi eli piilotan vanhat joulukalenterit ja muut sivut. Sitten tämä olisi vain tavallinen blogi. Ehkä joku sitten jättäisi viestinkin, kun ei enää löytäisi vanhoja sivujani. ;)

Mutta nyt jatkan lukemista, kun sain yhdet joululahjasukat valmiiksi, enkä viitsi aloittaa toisia. Vielä.

Huomista lumisadetta kovasti jo odotan, kun lauha sää madalsi lumikerrosta, teki sen päälle kovan jääkuoren, tiputteli puista lumet alas ja sotki kauniin pinnan katkenneilla oksilla.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

96681