Tänään hypättiin autoon ja ajoimme naapurimaahan postittamaan kortteja. Koska Suomen postilakon jälkivaikutukset kestävät ensi vuoteen, eikä posti kulje normaalisti aikoihin varsinkaan ulkomaille, lähetin ne muualta. Olikin nättejä joulumerkkejä.

Samalla reissulla käytiin ostoksilla. Ruotsista kun saa halvemmalla samojakin tuotteita.

DSC00001.jpg

Tällä kertaa tarttui mukaan klapilaatikoita, joulukuusen muotoisia vaahtokarkkeja, appelsiinicrisp-suklaata, teetä (Earl Grey), After Eight-laatikko äidille tuliaisiksi, lakupiippuja, sitruunamuffinsseja ja pari laatikollista paketointinauhaa. Ulos vein jo valtavan ison öljykynttilän, joka palaa 190 tuntia. Onneksi on iso lyhty, että se mahtui sinne palamaan.

Noita nauhoja käytän sitomaan kukkakimppuja ja niiden koristeina, kiinnitän kuuseen koristeita ja teen kiharoita roikkumaan oksilta. Varsinkin vihreillä voin sitoa vaikka kukkien varsia kukkakeppeihin.

Sunnuntaina aion polttaa keväänvihreät pallokynttilät takorautakruunusta pois ja laitan tilalle nuo hopeiset.

Se luvattu lumisade alkoi ajallaan klo 17 ja nyt vain odotan, että maa peittyy kauniiseen valkoiseen lumivaippaan ja kaikki katkenneet oksat menevät piiloon. Tosin viikonloppuna tulee uudestaan kova tuuli, joka taas sotkee lumen valkoisen kannen. Mutta nautitaan nyt, kun voidaan. :)

P.S. Navettakamerat ensi tiistaihin asti.

Lumenvalkoista viikonloppua!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

96699