DSC00004.jpg

Iltaan mennessä lunta oli tullut 15 cm. Eilen tehtiin siis lumihommia kahdellakin pihalla ja hauskaa oli. Se on hommaa, jossa näkee heti kättensä työn tuloksen.

Vein jääkuusten taakse uuden kynttilän ja puhdistin lumia pois kuusten ympäriltä. Ne kun tahtovat hukkua lumeen kokonaan, joten niiden tarkoitus hämärtyy. Siis se, että valo kuultaisi jääkuusten läpi. :)

Illalla oli hetken aikaa kirkas tähtitaivas, mutta sitten pilvet valtasivat taivaankannen. Pyörätietä ei tietenkään oltu lingottu, joten teimme pienen potkukelkkojen huoltoajon pitkin maantietä. Rapsuteltiin ensin jäät pois jalaksista ja sen jälkeen kokeiltiin, miten luistaa.

Ehkä tässä jonain päivänä otetaan metsäsuksetkin käyttöön ja käydään Piilopirtillä katsomassa, näkyykö siitä edes savupiippua. Lunta kun on enemmän kuin yleensä tähän aikaan vuotta on.

Taustalla soi Radio Novan Joulunradio. Ensi vuonna en aio kuunnella Jouluradiota ympäri vuoden, kuten tein tänä vuonna. Se kun ei toimi koko ajan moitteettomasti ja samoihin lauluihin kyllästyy. Ehkä Accuradio on parempi valinta.

Viime päivinä on saanut ihastella helmiäispilviä, joten menen nyt niitä kuvaamaan. Eivät ne nyt niin harvinaisia ole kuin kerrotaan. Yhtenään niitä näkyy. :)

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

97497