Luin jonkun joulukalenterista, että heidän neulepiirinsä tekee huiveja, pipoja, sukkia ja lapasia hyväntekeväisyyteen. Muistin syksyllä ollutta Vie vanhus ulos-päivää ja juttua paikallislehdessä. Ja siitä se ajatus sitten lähti!

He näet kertoivat lehtijutussa, että tarvitsisivat villasukkia ja säärystimiä ulkoilutukseen. Mutta koska ei kerrottu kokoja, päätin alkaa tehdä säärystimiä. Sillä ne sopivat useimmille. Kokoan niitä kassiin ja kunhan niitä on tarpeeksi, toimitan perille. Ensi vuonna. Yritän tehdä niitä muiden töiden lomassa pikkuhiljaa.

DSC00001.jpg

Ja niinpä oli kehitettävä niille oma ohjeensa. Tässä melkein valmiina eka pari. Näyttää kovin kapealta, mutta kokeilin omiin jalkoihini villahousujen päälle ja hyvin mahtuivat ja venyivät joustinneuleen ansiosta. Aion tehdä myös miehisiä värejä ja kokoja.

Selvisin tämän päiväisestä lumipyrystä ehjänä kotiin ja ulkona pihalla on jo nyt 15 senttiä uutta lunta. Ja lisää pyryttää koko ajan. Tuntuu hassulta, että eilen nukkumaan mennessä oli -31ºC ja nyt on -3ºC. Mutta onpa taas lisää valkoista peittoa talomme kivijalalle.

Valkoisia unia!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

96968