Tänään on pihoilla ainakin 15 senttiä uutta, puhdasta lunta ja kun oma piha oli putsattu, mentiin Joulumuorin majalle samoihin hommiin. Ja kun sieltä tultiin kotiin, oli sama homma taas edessä. Koko ajan sataa lisää, joten pari seuraavaa päivää saa viettää ihan pihalla.

Kumosin yhdennentoista jääkuusen pois vuuasta ja laitoin seuraavan jäätymään. Otin maustehyllyltä purkin, jossa luulin olevan sinistä karamellivärinestettä, mutta se olikin vihreää väripastaa. No, otin sitä hammastikulla kannuun, veteen liottamalla ja nyt olen sormet vihreinä. :)

Katselin netistä helppoja askarteluohjeita ja kun näin tämän, niin siitä se ajatus sitten lähti!

DSC00001.jpg?1576512292

Hain heti led-tuikun esille. Ja tiedättehän, etten koskaan noudata ohjeita orjallisesti ja niinpä meidän lumiukollamme on vihreä hattu pinkillä blingbling-nauhalla ja vihreä rusetti pinkillä blingbling-kukalla.

Aikansa meni, että löysimme kuumaliimapistoolini. Olin jemmannut sen niin hyvin, ettei meinannut löytyä. Onneksi Tontulla oli paremmat silmät kuin minulla. ;)

DSC00002.jpg

Nyt lumiukko on kuusessa roikkumassa. Nenäkin on värjätty oranssiksi korostuskynällä, kun en muuta löytänyt tähän hätään.

DSC00004.jpg

Minulla ei ole ikinä noita pompomeja ollut, joista toisten lumiukkojen korvalaput on tehty. Olen kyllä marketissa niitä nähnyt, mutten ole kuvitellut koskaan tarvitsevani. Ehkä huomenna ostan niitä ja teen noita toisiakin malleja. Eipä minun musta tussinikaan kovin hyvä ollut, mutta korjaan sen ohuemmalla kynällä joku kerta. Näkyy sentään silmät ja suu.

Että tällaista tänään. Nyt menen avaamaan päivän postia. Tuli niin monta kirjettä ja korttia, että ne oli laitettu yhteen kuminauhalla.

Lumista iltaa!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

97077