Kun kerran innostuin noita saksia heiluttelemaan, jatkoin samoilla linjoilla. Teki näet mieli tehdä enkeli kuuseen. Jostain oli jäänyt mielen sopukoille kuva paperisuikaleista ja niiden pyörityksestä. Ja siitä se ajatus sitten lähti!

Otin kaksi, keltaisen ja valkoisen, kopiopaperin ja sitten viivottimen ja kynän avulla tein siihen leikkaamista varten viivat. Leikkasin joka toisen suoraan ja joka toisen kuviosaksilla. Täytyyhän enkelin mekossa ja muuallakin olla jotain struktuuria, kuten hienosti sanotaan.

Sitten pyörittelin suikaleita ihan vain käsin rullille. Ei siihen tarvita mitään hienoja työkaluja, leikkureita, alustoja sun muita hienouksia, kun käyttää päätään ja suunnittelee niistä, mitä on.

DSC00004.jpg

Tässä se enkeliparka on valmis ja kuivumassa. Sädekehästä tuli turhan suuri, mutten jaksa sitä pienentää. Olkoot, saahan niitä erikokoisia tehtyä muille vastaaville. Jätin tuon kuivumaan siksi aikaa, kun kävimme saunassa.

DSC00001%20%282%29.jpg

Tässä se jo roikkuu kuusessa siivet typistettyinä, kun liimaukset olivat kuivuneet. Sitten aloin etsiä Teille ohjetta netistä. Löysin tämän. Se ei ole ihan samalla tavalla tehty, mutta sinne päin. ;) Itse käytin nitojaa, teippiä ja paperiliimapuikkoa. Pitäisiköhän seuraavassa enkelissä antaa rullien avautua enemmän? Ainakin sädekehän teen pienemmäksi.

DSC00001%20%283%29.jpg

Koska Postisessa oli niin paljon hyvää ainesta paperiketjuun, siitä tuli metrien mittainen. Siinä se nyt saa pölyyntyä joulun ajan ja pääsee tammikuussa takkaan sytykkeeksi.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

96861