partainen%20olkipukki.jpg

Tänään, siis eilen, oli pakkaspäivä. Mittarilukema kipusi lähes kolmeenkymmeneen. Nyt pikkuhiljaa ilma lauhtuu ja tuuli vain kovenee. Se valitettavasti puhdistaa kaikki lumet joulukorttimaiseman puiden oksilta. Onneksi huomenna sataa taas lunta, mutta ei se taida oksilla pysyä ihan helposti.

Laitoin tämän blogin taas yksityiseksi eli tämä ei näy etusivulla, eikä hakukoneissa. Kun ei siitä ollut joulun  aikanakaan hyötyä, kun ei niitä kommentoijia ja uusia lukijoita näkynyt.

Ei täällä näytä tuo Sivut-toimintokaan pelaavan. Olen moneen kertaan päiväkausia yrittänyt laittaa sinne yhtä sivua, mutta ei onnistu. Se ei tule näkyviin. Edit 29.12. Nyt onnistui! Ne pitää laittaa näkyviin myös Vimpaimien kautta.

Päivä meni lähinnä nukkuen. Ensin nukuttiin pitkälle aamupäivään, sitten aamupuuron jälkeen jo hetikohta mentiinkin päiväunille ja ruokailun jälkeen taas uudelleen. Siksi nyt ei väsytä ja täällä kukutaan ylhäällä. Ehkä neljältä uni tulee silmään ja taas nukutaan pitkään. :) Mutta mikäs kiire eläkeläisillä olisi. Voi tehdä mitä haluaa, milloin haluaa. Tonttu Nelosellakin on lomaa vielä yli viikon.

Tässä yön mittaan olen etsinyt uusia enkelimalleja kuuseen laitettavaksi.  Ehkä teen sellaisia joku päivä....

Tuo kuva on sellaisesta olkipukista, jonka minä haluaisin. Sillä pitää ehdottomasti olla parta, punaiset nauhat oikeissa paikoissa ja olemukseltaan tuollainen paksu, eikä mikään rimpula.

Mutta nyt menen keittämään teetä.

Hyvää yötä!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

97473