kuusiriisutaan.jpg

Huomenillalla se on pakko tehdä; riisua kuusi koristeistaan. Tänään otimme köynnökset pois ulkoa kuistilta. Ne, jotka kiersivät ovea ja kuistin kulkuaukkoa.

Eilen etsin tutusta nettimyymälästä uutta latvatähteä, joululiinaa, violettia valoketjua, joulupalapeliä ja led-kynttelikköä. Kaikki löytyivät sivuilta, mutta jokaisessa luki "Ei varastossa". Miksi niitä sitten pidetään myyntisivuilla, jollei niitä olekaan? Olisi ollut niin kaunis lautakuvioinen liina, jossa oli joulukuvia, 180 lediä ketjussa violettina, valaiseva tähti kuuseen jne. No, etsintä jatkuu.

Tosin luulen, että teemme vanhasta tähdestä uuden laittamalla himmenneen valoketjun tilalle uuden kirkkaamman. Katkaisin näet eilen sen sähköjohdon ja Tonttu otti sieltä sisältä lamput pois. Nyt vain pitää löytää uusi, kirkas, lyhyt valoketju, joka toimii sähköllä.

Meillä on aika monta vanhaa sähkökynttelikköä, joista haluan eroon sekä paloturvallisuuden että sähkönkulutuksen vuoksi. En vain ole vielä keksinyt, mitä niillä vanhoilla voisi tehdä. Mutta ehkä se lamppu päässäni vielä kesän aikana välähtää ja keksin niille uusiokäyttöä. :)

Että ei se meidän joulumme loppunut vieläkään.... on niin vaikeaa päästää siitä irti.

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

97595