En tykkää ollenkaan, kun päivät pitenevät ja kynttilöitä saa aamuisin sammuttaa aina vain aikaisemmin. Toisaalta auringonnousut ja -laskut ovat värikkäitä ja tähän aikaan näkee myös kauniita helmiäispilviä tuon tuostakin. Iltaöisin näkisi varmaan revontulia, jos viitsisi mennä ulos niitä bongailemaan. Pitäisi olla lasikatto, että voisi kotona ollen niitä nähdä. :))))

DSC00005.jpg

Viikonloppuna laitoin kaikki jääkuuseni samaan paikkaan kaivon ympärille ja viritin niiden taakse valoketjun. Punajuuriliemellä värjätty kuusi pitäisi taas lisätä siihen joukkoon ja laittaa seuraava jäätymään.

Pihalla on iltaisin palanut myös oma keitokseni eli kynttilänjämäulkotuli. Kolme kertaa olen sitä hommaa tehnyt sitten viime kerran keittelyn. Minulla on kaksi purkkia, joihin sitä teen.

Keittiön ovessa ovat yhä kaikki yhdeksän postin tuomaa joulukorttia. Ikinä ei noin vähän ole kortteja tullut! Ehkä otan ne tällä viikolla pois ja laitan tilalle joitain vanhoja talvikortteja.

Koska tulin mausteallergikoksi, gloögimaustepussit olen kipannut kasariin, lisännyt siihen vettä ja annan sen levittää tuoksua keittiöön joka päivä. Lisään vain vettä, kun entinen uhkaa loppua. Vielä on yksi pussillinen odottamassa tuoksuvesikeittämistä.

Tilasin -60%-alesta kolme pakkausta joulukuusenpalloja. Harmi, että punaiset ja vaaleansiniset olivat jo loppuneet.

En ole enää kuunnellut jouluradioita. Enkä kyllä muitakaan radioita. Olen katsellut sarjoja ja dokumentteja netistä tai urheilua telkkarista ja tehnyt siinä samalla käsitöitä. Lukutoukkakaan ei ole vaivannut, vielä. ;)

Mutta nyt kurkistan hellanpesään, laitan pellin kiinni ja sammutan led-kynttilät pöydältä. Ehkä on aika mennä nukkumaan, sillä huomenaamulla lähdetään taas tien päälle.

Hyvää yötä!

© 1347700811_img-641e5e7c0c093664f677b1976

97653